Näytä video
253

Björn Bonsdorff

"Eurooppa tarvitsee uuden sukupolven päättäjiä, jotka yhdessä kehittävät unionia ja uskaltavat toimia vastapainona Eurooppaa kiertävää populismia vastaan."

Bondsdorff on aikaisemmin tehnyt EU-politiikkaa muun muassa ALDE-puolueen ajatushautomossa, European Liberal Forumissa ja Iso-Britannian ulkoministeriössä Liberal Democrats-puolueella. Bondsdorff on perheenisä ja toimii tällä hetkellä poliittisena asiantuntiajan Svenska Bildningsförbundetissa. Haluan nähdä EU:n, joka aktiivi­semmin tekee yhteistyötä globaaleissa kysymyksissä ja tekee kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. EU:n tulee lisätä yhteistyötä puolustus- ja turvallisuuskysymyksissä ja kehittää digitaalisia sisämarkkinoita. Ihmisoikeuskysymyksissä ja demokratian edistäjänä EU:n pitää olla edellä­kävijä. Eurooppa tarvitsee uuden sukupolven päättäjiä, jotka yhdessä kehittävät unionia ja uskaltavat toimia vastapainona Eurooppaa kiertävää populismia vastaan.

Nimi: Björn Bonsdorff
Titteli: Poliittinen asiantuntija
Sähköposti: bjorn.bonsdorff@bildningsforbundet.fi
Puhelinnumero: +358 442137403
www: https://www.bonsdorff.org

Vaaliteemat

Ympäristö- ja ilmastopolitiikka

Haluan tehdä töitä sen eteen, että EUssa tuodaan enemmän uusiutuvaa energiaa markkinoille ja että EU panostaa kunnianhimoiseen ympäristö- ja ilmastopolitiikkaan.

EU:n perusarvot

Teen töitä niiden perusarvojen puolesta, joita EU edustaa; vapaus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus lain edessä. Tietyt järjestäytyneet tahot haluavat romuttaa nämä arvot ja siksi näissä vaaleissa on kyse myös oikeusvaltioperiaatteen puolustamisesta!

Tulevaisuus

EU:n on oltava edelläkävijä Big dataan ja bioinformatiikkaan perustuvan tulevaisuuden teknologian sääntelyssä. Se miten tekoälyä ja bioteknologiaa säännellään tulee olemaan ratkaisevaa vapauden ja yksityisyyden suojan kannalta tulevaisuudessa.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.