Näytä video
252

Filip Björklöf

Nimeni on Filip Björklöf ja olen viittä vaille valmis taloustieteen maisteri Hankenin kauppakorkeakoulusta. Olen työskennellyt politiikassa useiden vuosien ajan, ja olen tällä hetkellä Raaseporin valtuustoryhmän puheenjohtaja sekä kaupunginhallituksen jäsen (RKP). Olen työskennellyt monissa eri organisaatioissa lukuisissa eri keskeisissä tehtävissä, ja minulla on laaja verkosto sekä Suomessa että ulkomailla. Olen juuri palannut takaisin Yhdysvalloista, jossa työskentelin Yhdysvaltojen senaatissa senaattori Ron Wynerille. Minulta löytyy myös aikasempaa kansainvälistä työkokemusta: olen työskennellyt Brysselissä viljelijöiden etujärjestössä.
Vapaus on tärkeä osa yhteiskuntaani. Uskon yksilöön ja uskon, että jokainen meistä pystyy tekemään omat valintansa. Uskon yhteiskuntaan joka luo yhtäläiset mahdollisuudet kaikille, ja uskon, että meidän tulee jättää seuraaville sukupolville parempi maailma kuin minkä me olemme perineet. Uskon, että meidän tulee auttaa avun tarpeessa olevia, sekä uskon että globaali yhteistyö on elintärkeää ilmastonmuutoksen torjumisessa sekä luonnon siivoamisessa.

Nimi: Filip Björklöf
Syntymävuosi: 1991
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: kauppatieteiden opiskelija
Sähköposti: filip@bjorklof.fi
Puhelinnumero: 044 023 1527
www: http://www.bjorklof.fi/
Jäsenenä:
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.