264

Frida Sigfrids

"Kestävä ääni politiikassa"

Nimeni on Frida Sigfrids, 23-vuotias ja Porvoosta kotoisin. EU seisoo ratkaisevien päätösten edessä ja minä päätin lähteä ehdolle koska haluan luoda tulevaisuudenuskoa EU:ssa. Haluan olla mukana kehittämässä EU:ta yhä vahvemmaksi unioniksi ja luoda tiiviimpää yhteistyötä jäsenmaiden välille. EU:n kautta meillä on mahdollisuus torjua ilmastonmuutos. EU:n kautta me voimme puolustaa ihmisoikeuksia ja turvata vapaa liikkuvuus myös tulevaisuudessa.

Jotta pystymme löytämään tulevaisuuden ratkaisut tämän päivän haasteisiin, minä päätin lähteä ehdolle eurovaaleihin.

Nimi: Frida Sigfrids
Syntymävuosi: 1996
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: Valtiotieteiden kandidaatti, Opiskelija
Sähköposti: frida.sigfrids@su.fi
Puhelinnumero: 0405910874
www: https://www.fridasigfrids.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Ympäristö ja ilmasto

Seuraavat 10-20 vuotta tulevat ratkaisemaan, pystymmekö rajoittamaan ilmaston lämpenemisen alle 1,5°C, joka on kriittinen raja planeettamme tulevaisuutta ajatellen. Suurin vastuu onnistumiselle kuuluu olla poliitikoilla, jotka ohjaavat kansalaisia kohti ympäristöystävällistä ja kestävää elämäntapaa. Seuraava EU-parlamentti saa ratkaisevan tehtävän siinä, pystymmekö hillitsemään ilmaston lämpenemisen ja haluan olla mukana rakentamassa sen onnistumista.

Siksi haluaisin europarlamentaarikkona työstää mm:

– Että EU vähentää päästöjään vähintään 55%, vuoden 1990 päästöihin verrattuna.
– Että EU kiristää direktiivejä Itämeren rehevöitymisen estämiseksi ja vaarallisten jätteiden joutumista mereen.
– Että EU panostaa julkisen liikenteen kehittämiseen, joka on puhdas ja turvallinen jotta pystyisimme vähentämään EU:n sisäistä lentämistä.

Vapaa liikkuvuus

Euroopan unionin on parannettava kilpailukykyään ja olla edelläkävijä ympäristötietoisuudellaan, eettisyydellään ja kestävän tuotannon ja kulutuksen asiantuntemuksellaan. Vapaakauppa on välttämätön talouskasvulle ja mahdollistaa yksittäisten jäsenmaiden tai alueen tuotannon erikoistumisen ja näin ollen parantaa kilpailukykyä. EU:n on myös kehitettävä sisämarkkinoita ja mahdollistaa vielä helpompi kaupankäynti jäsenmaiden välillä. Tällä on suuri merkitys myös Suomelle koska todella suuri osa Suomen viennistä on riippuvainen EU:sta.

Siksi haluaisin europarlamentaarikkona työstää mm:

– Että EU vahvistaa sisämarkkinoita.
– Että EU panostaa tutkimukseen ja kehittää digitaalisia ratkaisuja ja tekoälyä, ottaen huomioon eettisiin ja sosioekonomisiin vaikutuksiin jotka voivat ilmetä.
– Että EU panostaa rajojen ylittävään työnvälitykseen ja kansainvälistymiseen EU:ssa.

Ihmisoikeudet

EU:n on saatava turvapaikanhakemiselle uusi prosessi uusimalla Dublin-järjestelmä niin että vastuu EU:n jäsenmaiden välillä jaetaan tasaisemmin. Pakolaisten määrä ei tule vähänemään ilmastonmuutoksen myötä. Meidän on myös taisteltava populistisia ääniä vastaan jotka tarjoavat helppoja ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Sen sijaan me tarvitsemme yhä vahvemman Euroopan unionin ja tiiviimpää yhteistyötä jotta löydämme ratkaisuja haasteisiimme.

Siksi haluaisin europarlamentaarikkona työstää mm:

– Että EU uusii Dublinasetuksen niin että yksittäiselle jäsenmaalle ei kasva liian suurta taakkaa turvapaikkamenettelyn myötä, ja että vastuu jaetaan maiden välille tasaisemmin.
– Että kaikki jäsenmaat kunnioittavat ihmisoikeuksia ja EU esittää toimenpiteitä jos rikkomuksia tehdään.
– Että EU aina pyrkii turvaamaan rauhan konfliktien sattuessa.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.