Näytä video
260

Martin Norrgård

"1) Liberaalinen & Tasa-arvoinen Eurooppa 2) Enemmän yhteistyötä puolustus- ja turvallisuuspolitiikassa 3) Järkevä ilmastopolitiikka "

Nuoresta asti politiikka, ja varsinkin EU, on kiinnostanut minua. Kirjoitin sekä gradun että kandidaatin EU:n puolustus- ja turvallisuuspolitiikasta.

Hiihtoharrastukseni vei minut kerran Paraisilta Vöyrille. Pienen urani päätöksen jälkeen löysin itseni taas kerran hiihdon parissa, mutta nyt valmentajan ja huoltajan roolissa. Toimin opiskelun ohella monesti FSS:n ja Suomen hiihtomaajoukkueen valmentajan tai huoltajana, mistä siirryin Japanin hiihtomaajoukkueen huoltopäälliköksi. Tämän jälkeen olen ehtinyt toimia myös Iso-Britannian maajoukkueessa sekä parin hiihtoalan isomman yrityksen tallipäällikkönä ja myyntivastaavana.

Vaasassa opiskelin valtiontiedettä vuodesta 2007 ja vuonna 2012 opiskelin Saksassa. Valmistuin 2014 politiikan maisteriksi. Opiskelun ohella olen työskennellyt m.m. Åbo Akademissa ja Vaasanseudun Urheiluakatemiassa.

Nimi: Martin Norrgård
Syntymävuosi: 1987
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: Politiikan maisteri, työsuunnittelija
Sähköposti: martin@martinnorrgard.fi
Puhelinnumero: 0445560434
www: https://martinnorrgard.fi/

Vaaliteemat

Liberaalinen & Tasa-arvoinen

Vapaakauppa ja vapaa liikkuvuus mahdollistavat yhteistyön yli rajojen ja edistävät näin sekä taloutta että tiedettä. Haluan että EU myös tulevaisuudessa edustaa vapautta, demokratiaa ja tasa-arvoisuutta sekä pysyy meidän tärkeimpänä rauhan kantajana.

Puolustus & Turvallisuus

Haluan tehdä työtä EU:n yhteisen ulko- sekä turvallisuuspolitiikan eteen. Tarvitsemme tiiviimmän yhteistyön jotta pystymme vastaamaan uusiin uhkakuviin.

Ilmasto & Itämeri

EU:n osa maailman BKT:stä on reilut 20 % ja tämän takia EU:n on oltava ilmastopolitiikassa eturintamassa. Meidän täytyy sitoutua järkevään ilmastopolitiikkaan, joka ottaa huomioon myös yksittäisen kansalaisen tarpeet. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeä meidän ainutlaatuinen saaristomme. Haluan että EU:n tavoite on turvata Itämeren tulevaisuus.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.