Näytä video
251

Mikaela Björklund

"Visioni on inhimillisyyden Eurooppa"

Olen maaseudulla asuva 4 lapsen äiti, naimisissa Per-Erikin kanssa. Poliittiset sydänaiheeni perustuvat niihin kokemuksiin ja tietoihin joita olen vuosien varrella saanut esim. opettajankouluttajana ja tutkijana Åbo Akademissa, Närpiön kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, Pohjanmaan liiton varapuheenjohtajana, FDUVn (ruotsinkielisten kehitysvammaiden järjestö) puheenjohtajana. Kristillinen maailmankatsomus ja arvopohja ovat elämäni perusta.

Nimi: Mikaela Björklund
Syntymävuosi: 1973
Kotipaikka: Närpiö
Titteli: KT, yliopisto-opettaja
Sähköposti: bjorklundhmikaela@gmail.com
Puhelinnumero: +358503584684
Jäsenenä:
Svenska Seniorer
Svenska Seniorer
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet

Vaaliteemat

Rauhan Eurooppa

Uskon rauhan Eurooppaan ja tiedän että voimme yhdessä
rakentaa avoimen, osallistavan ja ilmastoystävällisen yhteisön. Rauhaa ei rakenneta armeijojen voimin, vaan pitkäjänteisen koulutuksen, kasvatuksen ja osallistavan demokratian keinoin.

Inhimillisyyden Eurooppa

Jos vaan yhdessä päätämme panosta siihen, voimme rakentaa inhimillistä Eurooppaa, jossa kaikki ihmiset riipumatta taustastaan, kielestään, maailmankatsomuksestaan, tai kyvyistään ovat arvokkaita ja moninaisuus nähdään vahvuutena.

Alueellisesti toimiva Eurooppa

Tarvitsemme Euroopan, missä alueiden erilaisuutta voidaan nähdä vahvuudena ja hyödyntää, missä yhteistyötä kannustetaan ja jossa on hyvää elää myös maaseudulla. Emme saa kehittää sellaisia lakeja, säännöksiä tai tukijärjestelmiä jotka johtavat siihen, että ihmiset menettävät luottamuksensa demokratiaan. Tätä on jo nähty esim. susi-asiassa Pohjanmaalla.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.