Näytä video
254

Silja Borgarsdóttir Sandelin

"Sano kyllä Euroopalle! "

Ei anneta pimeyden voimille yliotetta! Minä edustan modernia Eurooppaa, jossa vapaa liikkuvuus, avoimuus, demokratia, kestävyys ja tasa-arvo vallitsevat. Uskon Pohjoismaiseen hallintoon, yrittäjien ja kuluttajien mahdollisuuksiin sekä kaikkien ihmisten samanarvoisuuteen. EU:n tulee keskittyä isoihin kysymyksiin – yhdessä voimme parantaa ilmastoa ja vaalia ihmisoikeuksia.

Nimi: Silja Borgarsdóttir Sandelin
Syntymävuosi: 1985
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: RKP:n vpj, poliittinen asiantuntija, valtiotieteiden maisteri
Sähköposti: silja@sfp.fi
Puhelinnumero: 050 366 8291
www: http://silja.nu
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet

Vaaliteemat

Vapaa liikkuvuus

Moderni Eurooppa ei ole itsestäänselvyys. Vapaalla liikkuvuudella on valtava potentiaali, kun ymmärretään, että digitaalisella taloudella on yhtä suuret edellytykset kuin perinteisilläkin markkinoilla. Vapaata liikkuvuutta on puolustettava ja parannettava myös ihmisten osalta.

Mahdollisuuksia

Euroopan on tultava vahvemmaksi pärjätäkseen globaalissa kilpailussa. Yrityksille ja elinkeinoelämälle on oltava edellytyksiä innovaatioon. Se luo työpaikkoja. Meidän on myös oltava tutkimuksen kärjessä, löytääksemme ja kehittääksemme uusia ideoita.

Kunnianhimoinen ilmastopolitiikka

Kunnianhimoinen eurooppalainen ilmastopolitiikka luo pohjan globaalille menestykselle. Suomen on oltava mukana muodostamassa Euroopan tavoitteita päästöjen vähentämiseksi, uusiutuvan energiatuotannon kasvattamiseksi ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.