268

Stina Wahlsten

"Ympäristöystävällisemmän huomisen puolesta."

Haluan tehdä töitä yrittäjyyden, ympäristönsuojelun ja tasa-arvon puolesta. Haluan edistää yrittäjyyttä koko Euroopassa. Haluan nähdä ympäristöystävällisemmän Euroopan, joka ennakoivasti tekee töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, ja haluan elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jossa on yhtäläiset ihmisoikeudet kaikille; sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai alkuperästä riippumatta.

Euroopan parlamentti on avainasemassa kun puhutaan päätöksistä jotka vaikuttavat eurooppalaisiin nuoriin ja meidän tulevaisuuteen, kuten tasa-arvoinen yhteiskunta, työllisyys ja ilmasto. Olen valmis työskentelemään kaikkien suomalaisten ja eurooppalaisten paremman huomisen puolesta.

Nimi: Stina Wahlsten
Syntymävuosi: 1992
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Business Improvement Manager
Sähköposti: stina.wahlsten@gmail.com
Puhelinnumero: 0415457517
www: https://www.stinawahlsten.com/
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Vaaliteemat

Ilmasto ja ympäristö

Ilmastonmuutos on globaali haaste, joka tarvitsee globaaleja ratkaisuja. EU:n on oltava edelläkävijä pitkäjänteisten ja kestävien ratkaisujen kehittämisessä. EU:n on otettava johtava rooli ilmaston lämpenemisen rajoittamiseksi 1.5 asteeseen. EU:n on tuettava vihreää teollisuutta, jossa saastuttaminen on kallista ja kestävät ratkaisut kannattavia.

Tasa-arvo

Haluan elää Euroopassa, jossa kaikilla on tasavertaiset ihmisoikeudet riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja alkuperästä. Euroopan Unionilla on keskeinen rooli tasa-arvon edistämisessä maailmalla. EU:lla tulee myös olla tiukempi linja jäsenvaltioita kohtaan jotka eivät unnioita kaikkien ihmisten välistä yhdenvertaisuutta.

Työ ja yrittäjyys

EU:n sääntely ja kauppapolitiikka vaikuttaa vahvasti myös Suomen talouteen. EU:n tulee mahdollistaa kasvua poistamalla esteitä kaupankäynnille ja antamalla yrityksille mahdollisuuden myydä tuotteitaan vapaammin Euroopassa ja maailmalla. Siksi minä työskentelen EU:n puolesta, joka tukee vapaakauppaa ja innovaatioita, jotta yritykset pienemmistä maista kuten Suomesta saavat mahdollisuuden laajeta maailmalle.

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta. Tietoa rahankeräyksestä löytyy täältä.